دوفصلنامه مطالعات بین رشته ای قرآن کریم با همکاری مشترک دانشگاه شهید بهشتی، انجمن علمی اعجاز قرآن ایران و موسسه مطالعات معاصر (زیر نظر مرکز اسلامی لندن) از تیر ماه 1401 شروع به انتشار کرده است. هدف از انتشار این مجله فراهم کردن بستری برای انتشار پژوهش های علمی، اصیل و نوآورانه در حوزه مطالعات میان رشته ای قرآن کریم به زبان انگلیسی و در سطح بین المللی است. این مجله دو بار در سال در ماه های ژوئن (تیر) و دسامبر (دی) منتشر می شود. دوفصلنامه مطالعات بین رشته ای قرآن موفق به کسب رتبه ب در ارزیابی سال 1401 از سوی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری شده است.
- دوفصلنامه مطالعات بین رشته ای قرآن (JIQS) با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
- به منظور جلوگیری از سرقت ادبی، تمامی مقالات دریافت شده توسط نرم افزارهای مشابهت یابی سمیم نور و iThenticate بررسی می شوند.
- ضروری است نویسندگان هنگام ارسال مقاله فرم تعهدنامه ، فرم تعارض منافع و فرم مشخصات نویسندگان را به دقت تکمیل نموده و ارسال نمایند.
- بر اساس مصوبه هیات تحریریه، از تاریخ اول تیرماه 1403، در صورت پذیرش مقاله، مبلغ 5,000,000 ریال بابت انتشار، از نویسنده دریافت خواهد شد.
-
دوفصلنامه مطالعات بین رشته ای قرآن، مجله ای با دسترسی آزاد است. کاربران حق دسترسی به متن کامل مقالات و استفاده از محتوای آنها را تحت شرایط زیر دارند:
- مقاله های ارسالی میتوانند به صورت پژوهشی (Research)، مروری (Review) و یا مطالعه موردی (Case-Study) بوده و ترجیحا به زبان انگلیسی باشند. توجه داشته باشید که مقالاتی که کیفیت انگلیسی قابل قبولی نداشته باشند یا با ترجمه ماشینی به انگلیسی ترجمه شده باشند، به فرآیند داوری ارسال نخواهند شد.
- در صورتی که مقاله به زبان فارسی باشد، پس از داوری و در صورت پذیرش مقاله، نویسنده می بایست نسخه انگلیسی مقاله خود را ارسال نماید. شایان ذکر است که مجله خدمات تخصصی ترجمه مقالات را به نویسندگانی که مقالاتشان پس از داوری در مجله پذیرفته شده باشد، ارائه مینماید.
- توجه داشته باشید که مقاله ارسالی نباید پیش از این به فارسی یا هیچ زبان دیگری منتشر شده باشد.
- خواهشمند است قبل از ارسال مقاله به منظور تسریع در فرآیند ارزیابی، شیوه نامه نگارش و ارجاع دهی مقالات را در قسمت راهنمای نویسندگان به دقت مطالعه نمایید. مقالاتی که نکات ذکر شده در شیوه نامه را رعایت نکرده باشند، در فرآیند ارزیابی قرار نخواهند گرفت.